Combina frigorifica NeoFrost BEKO RCNA400E20ZXP, 357 l, 201 cm, A+ + Cantar Bucatarie HKS5ORG H

Disponibil in stoc magazin


PREŢ FINAL: 1 615,00 lei TVA inclus.

Preţurile sunt exprimate în RON şi conţin TVA şi timbru verde.

Descriere

Everfresh+

Compartimentul special EverFresh+ a fost proiectat pentru pastrarea prospetimii legumelor si verdeturilor pana la 30 de zile. Acesta regleaza nivelul umiditatii la interior, prin designul constructiv al sertarului si prin intermediul curentilor de aer, fapt ce reduce considerabil efectul de ofilire a verdeturilor si legumelor si prelungeste durata de conservare, de pana la 3 ori mai mult fata de frigiderele obisnuite.

NeoFrost  dual cooling

Tehnologia NeoFrost dual cooling, prin sistemele Active Dual Cooling si No Frost, asigura cele mai bune conditii de conservare, intr-o clasa superioara de eficienta energetica.Racirea se realizeaza prin intermediul curentilor de aer ventilati ce actioneaza independent in cele 2 compartimente. Aceasta tehnologie previne amestecarea mirosurilor si ajuta la distribuirea uniforma a umiditatii, cat si la restabilirea rapida a temperaturii interioare, dupa deschiderea usii. Astfel, fructele si legumele se mentin ca proaspat culese.

Display touch control

Afisajul electronic permite setarea temperaturilor interioare din compartimentele racitor si congelator, cat si programarea modului de functionare dorit.

Ion guard

Aceasta functie neutralizeaza bacteriile si microorganismele care genereaza mirosuri neplacute in interiorul frigiderului. Aerul din interiorul aparatului este mentinut curat si astfel alimentele pot fi pastrate pentru o perioada mai lunga de timp.

 

Safety glass

Rafturile ajustabile din sticla securizata sunt rezistente pana la 25 kg si compartimenteaza in mod ideal spatiul disponibil.

Active odour filter

Filtrul activ de carbon elimina mirosurile neplacute, la circularea aerului in interiorul frigiderului, asigurand totodata un nivel ridicat de igiena prin reducerea riscului aparitiei bacteriilor.

Led lighting

Asigura iluminarea optima, fara a incarca factura la energie electrica. Iluminare economica si performanta.

XXL Bottle Holder

Raft special pentru sticlele si recipientele cilindrice de dimensiuni mari.

Compartiment 0°C

Compartiment cu temperatura de Zero Grade, ideal pentru carne proaspata, peste si alimente cu o durata de viata mai scurta. Perfect pentru alimentele perisabile!

Cooling Fan

Datorita ventilatorului montat in compartimentul racitor, aerul rece va fi distribuit uniform in interiorul aparatului si, totodata, va asigura performante mai bune de racire.

Specificaţii

Tehnologie Neo Frost
Eficiență energetică A+
Volum net total (l) 357
Volum net frigider (l) 254
Volum net congelator (l) 97
Afisaj LED
Deschidere usa Dreapta, usi reversibile
Culoare Inox
Garantie 60 Luni
Autonomie (h) 20
Consum anual (kw) 346
Nivel de zgomot (dB) 43
Dimensiuni 201x59.5x65

30 alte produse în aceeaşi categorie:

Categorii

Oferte speciale

Folow Us

PrestaShop
Electrocasnice, Laptopuri, Telefoane, Televizoare ©2019 SC ANY-STEF IMPEX SRL - Nr. R.C.: J35/735/2010, CUI: RO27770273, Capital social 200 RON
Adresa: Steffani.ro: Bulevardul Revolutiei nr. 7, Falticeni, Judetul Suceava 725201
Telefon: 0741 511 411. Preturile includ TVA. Stocurile sunt afisate in timp real.
Preţurile afişate sunt valabile doar astăzi!