Pachet Cuptor incorporabil Hansa BOES64471 + Plita incorporabila Hansa BHKS61018, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica, Negru

BOES64471 + BHKS61018

Disponibil in stoc magazin


PREŢ FINAL: 1 252,00 lei TVA inclus.

Preţurile sunt exprimate în RON şi conţin TVA şi timbru verde.

Descriere

Descriere

Sistem de curatare usoara a usii BOES64471
Sistem de curatare usoara a usii
Datorita acestui nou design, geamurile din sticla pot fi demontate cu usurinta de pe usa, fara a mai fi necesara demontarea intregii usi. Datorita celor doua cleme din partea superioara a usii, nu mai este necesara utilizarea de scule, iar demontarea poate fi efectuata chiar de dumneavoastra. Aceasta va permite sa mentineti cu usurinta curatenia geamului usii cuptorului dumneavoastra.
Clasa de eficienta energetica A
Aparatele sunt acum disponibile cu clasa de eficienta energetica A. Aceasta presupune un consum de energie electrica mai redus.
Clasa de eficienta energetica A BOES64471
Programator TS BOES64471
Programator TS
Datorita comenzilor cu senzori, panoul de comanda este foarte usor de monitorizat si utilizat. Datorita programatorului Ts cu senzori, monitorizarea duratei de coacere si setarea orei de oprire a cuptorului sunt usor de realizat.
Rotisor
Aceasta functie deosebit de utila permite prepararea carnii pana la obtinerea unei cruste crocante, aurii. Aceasta este recomandata in special in cazul prepararii carnii de pasare. Pentru obtinerea unor rezultate optime, este recomandata utilizarea rotisorului impreuna cu grillul sau utilizarea grillului si a functiei de incalzire in partea superioara (super rotisor).
Rotisor BOES64471
Steam Cleaning BOES64471
Steam Cleaning
Datorita structurii deosebit de netede a smaltului, curatarea se realizeaza rapid, usor si eficient. Nu trebuie decat sa turnati o jumatate de litru de apa in tava pentru copt, sa o introduceti in cuptor, sa setati temperatura la 50 °C in modul conventional si durata la 30 de minute. Alternativ, turnati apa si activati de pe afisaj functia de curatare. Odata ce aburul a patruns in interiorul reziduurilor de pe peretii cuptorului si le-a inmuiat, le puteti sterge cu o laveta umeda sau cu un burete pentru a obtine o suprafata stralucitoare, fara urme de murdarie.
Iluminare Standard
Lumina din partea posterioara a cuptorului asigura o vizualizare clara a preparatului din interiorul acestuia.
Iluminare Standard BOES64471

Specificaţii

Tip alimentare Gaz
Numar arzatoare 4
Aprindere electrica Da
Siguranta plita Da
Culoare Negru
Garantie 60 Luni
Capacitate (l) 67
Timer Da
Tava copt Da
Alte accesorii Aprindere electrica, Ceas, Deshidratare.
Dimensiuni (W x D x H) 59.5x 59.5 x 57.5
Culoare Negru

22 alte produse în aceeaşi categorie:

Categorii

Oferte speciale

Folow Us

PrestaShop
Electrocasnice, Laptopuri, Telefoane, Televizoare ©2019 SC ANY-STEF IMPEX SRL - Nr. R.C.: J35/735/2010, CUI: RO27770273, Capital social 200 RON
Adresa: Steffani.ro: Bulevardul Revolutiei nr. 7, Falticeni, Judetul Suceava 725201
Telefon: 0741 511 411. Preturile includ TVA. Stocurile sunt afisate in timp real.
Preţurile afişate sunt valabile doar astăzi!