Televizor LED Samsung 32T4302, 80 cm, Smart TV, HD Ready ( UE32T4302 )

UE32T4302


PREŢ FINAL: 947,00 lei TVA inclus.

Preţurile sunt exprimate în RON şi conţin TVA şi timbru verde.

Credit module TBI Bank 2.0.6

237.24 Lei x 4 rate

Descriere

Descriere Televizor LED Samsung 32T4302, 80 cm, Smart TV, HD Ready de la Samsung

One Remote Function
HDR
PurColor
Ultra Clean View
Urmărește, Joacă-te, Conectează-te
* Samsung Marca de televizoare numărul 1 în lume, 14 ani la rând* Sursa - IHS MARKIT
Găsește conținut variat cu o singură telecomandă
Tot ce îți trebuie este o telecomandă pentru a descoperi tone de conținut diferit. De la controlul set-top boxului tău la consola de jocuri, aplicații și chiar televiziune în direct.
* Telecomanda reală poate fi diferită de imaginea afișată. * Serviciul nu poate fi lansat în același timp cu Samsung TV, iar disponibilitatea poate varia în funcție de regiune.
Vezi detaliile uimitoare
HDR
High Dynamic Range crește nivelul luminozității televizorului tău, astfel încât să te poți bucura de un spectru imens de culori și detalii, chiar și în scenele întunecate.
Culoare reală care te aduce mai aproape
PURCOLOR
PurColor face ca vizionarea videoclipurilor să se simtă ca și cum ai fi acolo. Această opțiune permite televizorului să redea o gamă uriașă de culori, pentru o performanță optimă a imaginii și o experiență de vizionare captivantă.
Detaliu îmbunătățit pentru o imagine clară
ULTRA CLEAN VIEW
Ultra Clean View oferă imagini de înaltă calitate, cu o distorsiune mai mică, utilizând un algoritm avansat pentru a analiza conținutul original și pentru a oferi detalii îmbunătățite.
Noul tău birou de acasă
ACCES DE LA DISTANȚĂ
Termină munca de la birou acasă, pe televizorul tău. Accesul la distanță îți permite să redai wireless ecranul computerului pe ecranul TV. Poți chiar să deschizi computerul de la birou pentru a accesa fișiere sau pentru a lucra la documente folosind Microsoft Office 365 - toate din confortul canapelei.
* Disponibilitatea funcțiilor poate varia în funcție de model și regiune. * Televizorul și computerul trebuie conectate la o rețea. * Partajarea ecranului (oglindire) este acceptată doar pentru Windows 10. * Conexiunea de la distanță la un computer care rulează pe Windows este acceptată doar pentru Windows 7 sau ulterior. Și sistemul de operare trebuie să fie o ediție Professional sau superior. * Conexiunea de la distanță la un computer care rulează pe Mac este acceptată doar pentru Mac OS X 10.5 sau o versiune ulterioară. * Accesoriile PC, cum ar fi mouse-ul și tastatura sunt vândute separat. * Acest serviciu necesită setări pentru a permite conexiunile la distanță pe un computer.
Vezi imaginile cum prind viață
CONTRAST ENHANCER
Contrast Enhancer oferă realism imaginii plate, prin reglarea contrastului, oferind o calitate remarcabilă a imaginii, cu o adâncime mai profundă.
Design elegant pentru spațiul tău
SUBŢIRE
Acest design frumos subțire se integrează în orice decor existent și dezvoltă stilul fără a-l prelua.
Funcționează cu AirPlay 2
AIRPLAY 2
Cu AirPlay 2 încorporat, poți transmite sau partaja conținut de pe dispozitivele Apple pe ecranul mare. Poți reda fără probleme videoclipuri, muzică, fotografii și multe altele de pe iPhone, iPad și Mac pe televizorul Samsung.

Specificaţii

Tip LED
Tip TV Smart TV
Diagolana ecran (cm) 80
Rezolutie High Definition
Aspect imagine 16:9
Culoare Negru
Accesorii Cablu de alimentare, Manual de utilizare, Telecomanda
Caracteristici speciale Cautare automata canale, Temporizare OPRIRE

30 alte produse în aceeaşi categorie:

Categorii

Folow Us

Electrocasnice, Laptopuri, Telefoane, Televizoare ©2020 SC ANY-STEF IMPEX SRL - Nr. R.C.: J35/735/2010, CUI: RO27770273, Capital social 200 RON
Adresa: Steffani.ro: Bulevardul Revolutiei nr. 7, Falticeni, Judetul Suceava 725201
Telefon: 0741 511 411. Preturile includ TVA. Stocurile sunt afisate in timp real.
Preţurile afişate sunt valabile doar astăzi!