Masina spalat rufe Daewoo DWD-FV9021-3, 9 kg, 1400 RPM, Clasa D, Alb

DWD-FV9021-3


PREŢ FINAL: 1 409,00 lei TVA inclus.

Preţurile sunt exprimate în RON şi conţin TVA şi timbru verde.

Credit module TBI Bank 2.0.6

352.98 Lei x 4 rate

Descriere

Descriere Masina spalat rufe Daewoo DWD-FV9021-3, 9 kg, 1400 RPM, Clasa D, Alb de la Daewoo

Beneficii:

  • Masina de spalat rufe standard cu incarcare frontala;
  • Capacitate de incarcare de 9 kg, potrivita pentru o familie de 4-5 membri;
  • Hublou cu un diametru de 47 cm si deschidere pe partea stanga;
  • Viteza maxima de centrifugare de 1400 rotatii pe minut, si un zgomot de 78 db la centrifugare si 58 db la spalare;
  • Masina de spalat rufe dotata cu tehnologia ECO Wash si functia Time Delay;
  • Clasa energetica D cu un consum anual de energie de 215 kWh si un consum anual de apa de 12100 litri.

Daca ar trebui sa alegi un aparat ce nu trebuie sa lipseasca din nicio locuinta, suntem aproape siguri ca vei alege masina de spalat. Beneficiile aduse in materie de timp, eficienta si resurse financiare sunt incomparabile fata de alte produse din casa ta. Am imbunatatit semnificativ tehnologiile si performanta masinilor de spalat Daewoo, pentru ca nu mai este vorba doar de simpla curatare a hainelor, ci si de tehnicile de spalare sau de optiunile suplimentare.

Tipul de masina de spalat rufe standard este cea mai intalnita varianta, deoarece poate fi plasata oriunde, atat timp cat este conectata la un canal de scurgere si la o instalatie de apa. 

Masina de spalat cu incarcare frontala este un model clasic, datorita hubloului transparent prin care poti observa usor ce se intampla cu rufele tale.

Capacitatea masinii de spalat, exprimata in kilograme, reprezinta greutatea hainelor pe care masina de spalat le poate spala eficient, fara a folosi surplus de energie sau de apa sau fara a dura prea mult si a afecta eficienta procesului de spalare. Capacitatea de spalare se masoara in haine uscate.

Deschiderea larga a hubloului cu un diametru de 47 cm, aduce un plus de comoditate cand scoti rufele din cuva masinii de spalat.

Viteza de centrifugare este exprimata in rotatii pe minut si este un alt criteriu de care trebuie tinut cont atunci cand este achizitionata o masina de spalat. Cu cat viteza de centrifugare e mai mare, cu atat mai uscate sunt hainele dupa spalare.

Nivelul de zgomot  este important daca avem nevoie de liniste sau un zgomot redus. Este masurat in decibeli iar o valoare mica iti va asigura confortul dorit.

Consumul de energie electrica si de apa al masinii de spalat rufe este dat si prin clasa de eficienta energetica. Cu cat clasa de eficienta energetica este mai mare, de la D, cu atat consumul de energie si apa este mai mic.

Programe

Bumbac

Utilizati acest program pentru rufele din bumbac (cearsafuri, lenjerii de pat, prosoape, halate de baie, lenjerie intima).

Lana

Acest program este dedicat articolelor din lana/materialelor delicate cu conditia sa fie respectate instructiuniile de pe eticheta. Rufele vor fi igenizate utilizandu-se o actiune de spalare delicata pentru a nu deteriora imbracamintea.

Jeans

Programul pentru culori inchise este special conceput pentru obiectele de imbracaminte de culoare inchisa, sintetice sau din bumbac, dar pentru jeansi. Acesta previne decolorarea si pastreaza intensitatea culorilor hainelor ca noi.

Spalare rapida

Programul de spalare rapida al masinii de spalat Daewoo este util in cazul in care doresti sa speli rufe de dimensiuni mici, precum hainele sport sau lenjeria. Acest program dureaza aproximativ 15 minute.

   

Spalare manuala

Programul de spalare manuala este extrem de util pentru haine tricotate sau foarte delicate ce necesita sa fie spalate de mana, cum ar fi lenjeria, dantela sau matasea. Acest program e caracterizat de viteze mici de agitare si rotatie, ce impiedica intinderea sau ruperea tesaturilor.

   

Anti Allergy

Foloseste aceasta functie atunci cand speli hainele copiilor sau ale persoanelor cu pielea sensibila. Datorita metodei speciale de clatire, toate reziduurile de detergent vor fi eliminate, iar pielea delicata se va bucura de o protectie mai mare.

   
Functii si tehnologii
   

Design nou

Perfect adaptata pentru o utilizare confortabila si eficienta, masina de spalat Daewoo combina perfect designul atractiv cu functionalitatea ireprosabila. 

   

Eco Wash

Modul ECO combina diverse setari pentru a reduce consumul de energie din timpul utilizarii. Masinile de spalat Daewoo regleaza trei elemente atunci cand este activat ECO Wash: temperatura, timpul si consumul de apa. Temperaturile mai ridicate consuma mai multa energie electrica, de aceea modul ECO utilizeaza adesea temperaturi mai scazute si mai putina apa, compensand astfel prin a spala perioade mai lungi.

   

   

Time delay

Cu ajutorul functiei de pornire intarziata, poti programa ca masina de spalat sa intarzie pornirea ciclului de spalare intr-un interval de la 1 la 48 ore din momentul setarii acesteia. Astfel, pune rufele in masina de spalat, adauga detergentul si programeaza ca masina sa porneasca la ora pe care o doresti.

   

Big size door

Aceasta masina de spalat dispune de o usa mare, cu un diametru de 470 mm. Datorita dimensiunilor mari ale acesteia, poti introduce si scoate cu usurinta rufele din aparat.

Specificaţii

Eficienta energetica D
Capacitate de incarcare 9 kg
Viteza maxima centrifugare 1400 rpm
Tip deschidere hublou DREAPTA
Culoare ALB
Garantie 36 luni

30 alte produse în aceeaşi categorie:

Categorii

Folow Us

Electrocasnice, Laptopuri, Telefoane, Televizoare ©2020 SC ANY-STEF IMPEX SRL - Nr. R.C.: J35/735/2010, CUI: RO27770273, Capital social 200 RON
Adresa: Steffani.ro: Bulevardul Revolutiei nr. 7, Falticeni, Judetul Suceava 725201
Telefon: 0741 511 411. Preturile includ TVA. Stocurile sunt afisate in timp real.
Preţurile afişate sunt valabile doar astăzi!